+31 413 700 979

Ruilmotoren

MRT Engines heeft zich gespecialiseerd in de revisie van verbrandingsmotoren. Wij bieden onze verbrandingsmotoren, net zoals bij onze cilinderkoppen, aan in een ruilsysteem. Dit ruilsysteem zorgt ervoor dat u snel weer over een volwaardige motor beschikt en weer mobiel bent. MRT Engines heeft in de loop der jaren een groot scala aan merken toegevoegd aan haar programma. Momenteel bieden wij u de volgende merken aan:

  • Duitse merken: Mercedes, Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Ford
  • Aziatische merken: Toyota, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Kia, Suzuki
  • Franse merken: Peugeot, Citroën, Renault

Hoge kwaliteitseisen

De ruilmotoren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Om deze kwaliteitseisen te kunnen waarborgen, worden alle motoren gereviseerd volgens een gestandaardiseerd protocol. De motor wordt in zijn geheel gedemonteerd en gereinigd. Hierna worden alle componenten op kwaliteit getest en beoordeeld. Afhankelijk van de staat van de onderdelen worden deze overgebracht naar een productievestiging van MRT Engines. De deelcomponenten van een ruilmotor worden zorgvuldig door onze technische specialisten gereviseerd. Deze uitgebreide controle en revisie van de deelcomponenten is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Het gebruik van de meest moderne machines zorgt er tevens voor dat onze producten voldoen aan de fabriekstoleranties.

Revisiemotor, originele onderdelen

Veel van onze motoren worden voorzien van een nieuwe cilinderkop. Ook de andere onderdelen zoals zuigers, lagers en pakkingen betrekken wij enkel van eerste klas merken. Voor ons is dit de manier om u te kunnen overtuigen dat wij er alles aan doen om u te voorzien van een motor die klaar is voor een tweede nieuw leven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op om meteen een afspraak te maken. 

Bel +31 413 700 979

of

Neem contact op