+31 413 700 979

Ruilcilinderkop

De emissie-eisen voor voertuigen zijn de laatste jaren steeds strenger geworden met als gevolg dat de hoogwaardige techniek in de cilinderkop enorm is toegenomen om tegemoet te komen aan deze eisen. Om aan deze strenge eisen te voldoen kan een moderne cilinderkop uitgevoerd zijn aan de hand van allerlei variabele regelingen. Het goed functioneren van een cilinderkop is namelijk de eerste vereiste om topprestaties te kunnen leveren.

Cilinderkoppen op voorraad

MRT Engines levert voor u zowel gereviseerde als nieuwe cilinderkoppen. Dankzij onze samenwerking met leverancier AMC uit Spanje, heeft MRT Engines altijd een ruime voorraad aan nieuwe cilinderkoppen. De cilinderkoppen zijn doorgaans in meerdere configuraties verkrijgbaar. U kunt bij ons terecht voor kale cilinderkoppen, maar ook voor koppen met kleppen en veren of compleet met nokkenas bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze cilinderkoppen zijn van de hoogste kwaliteit. Een kwaliteit die hoog staat aangeschreven binnen de branche.

Ruilcilinderkoppen

MRT Engines kan ook cilinderkoppen reviseren en u een ruilcilinderkop aanbieden. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw beschadigde of versleten cilinderkop vervangen. Cilinderkop revisie gebeurt met de grootste zorg en omvat het vlakken en afpersen van de cilinderkop. Met een ruilcilinderkop van MRT Engines bent u weer snel mobiel. Mocht er geen ruilproduct aanwezig zijn, kunt u altijd uw eigen cilinderkop bij ons laten reviseren. In onze professionele werkplaats zijn de meest moderne faciliteiten voor handen om uw cilinderkop volledig te reviseren. Voor zowel het reviseren van een cilinderkop als voor ruilcilinderkoppen bent u bij MRT Engines aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op om meteen een afspraak te maken. 

Bel +31 413 700 979

of

Neem contact op