+31 413 700 979

Over MRT

MRT Engines is reeds 25 jaar gespecialiseerd in de revisie van verbrandingsmotoren en cilinderkoppen. In Veghel zijn we destijds gestart met de merken Volkswagen en Mercedes. Tot op de dag van vandaag zijn dit nog steeds belangrijke merken binnen ons bedrijf. In de negentiger jaren hebben wij ons programma verbreed met de merken Toyota, Mitsubishi en Nissan. Ook deze merken sloegen erg aan in de markt.

Productievestiging Polen

Met de uitbreiding van ons programma nam de vraag enorm toe. Uit strategische overwegingen is destijds een productievestiging in Polen opgestart. In onze productievestiging wordt er inmiddels een groot scala aan verbrandingsmotoren gereviseerd door vakmensen. De gereviseerde producten worden onderworpen aan kwaliteitstesten en voldoen aan de strengste Europese eisen. Inmiddels is MRT Polen uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige productievestiging, waarbij ook zij de beschikking hebben over de meest geavanceerde revisiemachines.

Uitbreiding assortiment

Met het oog op de toekomst heeft MRT Engines enkele jaren geleden Bols Motoren B.V. overgenomen. Deze overname zorgde er voor dat we ons ruilprogramma konden uitbreiden met populaire Franse merken als Peugeot, Citroën en Renault. Sinds enige tijd heeft MRT Engines ook de producten van Kia en Hyundai aan haar lijn toegevoegd.

Klant staat centraal

MRT Engines is trots op de manier waarop het zich heeft gepositioneerd binnen de markt. Elke dag staan er ruim 80 medewerkers voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een topproduct krijgt aangeboden. MRT Engines kijkt met voldoening naar de opdrachtgevers die al jaren klant bij ons zijn. De klant staat immers centraal bij MRT Engines. Wij zij pas tevreden als u dat bent!

Bel +31 413 700 979

of

Neem contact op