+31 413 700 979
Onze merken

Revisiemotoren: volkswagen

Kies een ander merk
brand
amarok
brand
bora
brand
caddy
brand
california
brand
crafter
brand
eos
brand
golf
brand
industrial
brand
jetta
brand
lt
brand
lupo
brand
new beetle
brand
passat
brand
polo
brand
scirocco
brand
sharan
brand
taro
brand
tiguan
brand
touareg
brand
touran
brand
transporter
brand
vento

Revisie van uw Volkswagen motor

Bij Volkswagen staat de kwaliteit van de auto in een hoog vaandel. Ondanks deze focus, kan de kwaliteit van de auto na verloop van tijd achteruit gaan. Slijtage van uw Volkswagen kan optreden in bijvoorbeeld de versnellingsbak, de uitlaat of de motor. Gelukkig kunnen deze onderdelen tijdens een onderhoudsbeurt van uw Volkswagen snel herstelt worden. U hoeft dus niet meteen te denken aan een nieuwe auto bij een defect in de automotor; door een motor revisie is uw auto namelijk zo weer de oude.

Volkswagen motor revisie

De motor is vanzelfsprekend het belangrijkste onderdeel van een auto. Zonder motor zal de auto namelijk niet starten en schade aan de motor kan ernstige gevolgen hebben. Om dit te voorkomen is een revisie van de verbrandingsmotor of een onderdeel hiervan de uitkomst. Bij een motor revisie herstelt en controleert Bols Motoren uw Volkswagen motor. Dit doen wij voor de onderstaande modellen en allerlei jaargangen. Het kan ook voorkomen dat slechts een cilinder revisie nodig is voor uw Volkswagen: ook dan bent u bij Bols Motoren aan het juiste adres.

Reviseren cilinderkop Volkswagen

Vaak is het niet nodig om uw hele Volkswagen motor te laten reviseren en volstaat een cilinderkop revisie. Bols Motoren kan deze revisie voor u uitvoeren of u kunt uw cilinderkop ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Wilt u meer weten over het laten reviseren van de motor of cilinderkop van uw Volkswagen? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.