+31 413 700 979
Onze merken

Volkswagen revisiemotoren

Kies een ander merk
brand
amarok
brand
bora
brand
caddy
brand
california
brand
crafter
brand
eos
brand
golf
brand
industrial
brand
jetta
brand
lt
brand
lupo
brand
new beetle
brand
passat
brand
polo
brand
scirocco
brand
sharan
brand
taro
brand
tiguan
brand
touareg
brand
touran
brand
transporter
brand
vento

Bij Volkswagen staat de kwaliteit van de auto in een hoog vaandel. Ondanks deze focus, kan de kwaliteit van de auto na verloop van tijd achteruitgaan. Slijtage van uw Volkswagen kan optreden in bijvoorbeeld de versnellingsbak, de uitlaat of de motor. Gelukkig kunnen deze onderdelen tijdens een onderhoudsbeurt van uw Volkswagen snel hersteld worden. U hoeft dus niet meteen te denken aan een nieuwe auto bij een defect in de automotor; door een motor revisie is uw auto namelijk zo weer de oude.

Volkswagen motor revisie

Geen enkele wagen functioneert zonder motor. De motor is het hart van het voertuig en het spreekt dan ook voor zich dat een goed onderhoud en regelmatige controle belangrijk zijn om deze in goede vorm te houden. Bij motorproblemen is een revisie van de verbrandingsmotor vaak voldoende om hem weer jaren mee te laten gaan. Bij een motor revisie herstelt en controleert MRT uw Volkswagen motor.

Volkswagen Ruilmotor

Naast een motor revisie, kunt u bij MRT ook terecht voor een Volkswagen ruilmotor. Wij bieden een uitgebreide selectie benzine- en dieselmotoren, voor alle merken en modellen. Waar mogelijk leveren we uit voorraad en zorgen we ervoor dat de motor snel bij u in huis is, om kostbare stilstand van het voertuig te voorkomen.

Volkswagen Cilinderkop revisie

Soms is het niet nodig om uw Volkswagen motor te laten reviseren of om te ruilen en volstaat een Volkswagen cilinderkop revisie. MRT kan deze cilinderkop revisie voor u uitvoeren of u kunt uw cilinderkop ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Wilt u meer weten over Volkswagen motor revisie, Volkswagen cilinderkop revisie of bent u geïnteresseerd in een Volkswagen ruilmotor? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.