+31 413 700 979
Onze merken

Opel revisiemotoren

Kies een ander merk
brand
astra
brand
corsa
brand
frontera
brand
kadett
brand
meriva
brand
montery
brand
movano
brand
vectra
brand
vivaro

Het bekende van origine Duitse merk staat bekend om haar betrouwbaarheid, innovatie en degelijkheid. Opgericht in 1862 door Adam Opel in Russelheim, waar het automerk ook meer dan honderd vijfenvijftig jaar het hoofdkwartier heeft gehad. Echter is Opel sinds 2017 onderdeel van de Franse PSA Group en richten ze zich steeds meer op de nieuwste technologieën. Wij begrijpen dat u lang van uw vertrouwde Opel auto wilt genieten, en daarom is het van belang om veel aandacht aan het onderhoud van uw motor te schenken. Ondanks dat het een betrouwbaar automerk is, is het niet te voorkomen dat er slijtage aan de motor kan zijn. Indien er mankementen aan de motor zijn, biedt MRT de mogelijkheid een Opel motor revisie te laten doen. Wij vinden het net als u, belangrijk dat u snel en veilig weer de weg op kan.

Opel motor revisie

Aangezien de motor een van de belangrijkste onderdelen is van de auto, is het verstandig dit goed te onderhouden. Echter is het mogelijk dat er slijtage aan uw motor is, dit kan zijn door het verkeerde olie gebruik, doorrijden bij mankementen of door slecht onderhoud. Tijdens de Opel motor revisie wordt de motor in zijn geheel uit elkaar gehaald en elk onderdeel stuksgewijs gereinigd.

Opel ruilmotor

Twijfelt u of een motor revisie wel de oplossing is voor uw Opel motor? Een andere mogelijkheid is om een Opel ruilmotor. Hierbij wordt de motor geruild voor een passende motor van uw Opel auto. MRT biedt een ruim assortiment aan Opel ruilmotoren en hierdoor is er altijd een geschikte motor. Hierdoor kunt u snel en veilig weer de weg op zoals u gewend bent in uw vertrouwde Opel.

Opel cilinderkop revisie

Het is niet altijd nodig om een motor revisie of ruilmotor uit te voeren. In zo’n geval is een Opel cilinderkop revisie een goede uitkomst. Het is een van de belangrijkste onderdelen van de motor, en de cilinderkop revisie geeft de motor weer een tweede leven. Tevens is er ook een optie om uw cilinderkop te ruilen met een van de cilinderkoppen uit het assortiment.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Opel motor revisie, Opel ruilmotor of een Opel cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.