+31 413 700 979
Onze merken

Mini revisiemotoren

Kies een ander merk
brand
mini (r56)
brand
mini clubman (r55)
brand
mini clubvan van
brand
mini countryman (r60)
brand
mini coupe (r58)
brand
mini open (r57)
brand
mini paceman (r61)
brand
mini roadster (r59)

Momenteel is de Mini met sportieve uitstraling niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit merk is zeer geliefd onder vele autoliefhebbers door zijn pit, rijplezier en stijl. Oorspronkelijk was de Mini, van origine Brits, opgericht voor races, maar momenteel is het onderdeel van BWM Group. Omdat u veel waarde hecht aan uw Mini en er nog lang van wilt genieten, is het belangrijk om veel aandacht aan onderhoud te schenken. Na verloop van tijd, is het mogelijk dat er slijtage aan de motor komt. Dit is erg vervelend, maar er is een oplossing voor: de Mini motor revisie. Hierdoor wordt uw motor grondig gereinigd en ervaart u uw Mini weer zoals u gewend bent.

Mini motor revisie

Hoewel de Mini als een betrouwbaar automerk bekend staat, zijn mankementen aan de motor helaas ook mogelijk. Een veelvoorkomend probleem is het hoge olie gebruik bij de Mini. Indien er een gebrek is aan uw motor, is de Opel Motor revisie de passende oplossing. Tijdens deze revisie zal de motor volledig uit elkaar gehaald worden en elk onderdeel zorgvuldig gereinigd worden. Hierdoor zal uw vertrouwde Mini weer als nieuw rijden.

Mini ruilmotor

Een motor revisie hoeft niet altijd de passende oplossing te zijn voor uw Mini. Een Mini Ruilmotor is een veel gevallen een goedkopere en betrouwbare optie. MRT biedt een ruim assortiment aan Mini Ruilmotoren en hierdoor kunnen wij kostbare stilstand van uw voertuig voorkomen.

Mini cilinderkop revisie

Het is niet altijd nodig om uw gehele motor te laten reviseren of ruilen. In dit geval is de Mini cilinderkop revisie de beste uitkomst. MRT zorgt ervoor dat uw Mini motor weer werkt zoals u gewend bent en u veilig weer de weg op kan. Tevens biedt MRT de optie om uw Mini cilinderkop te ruilen met een van de cilinderkoppen uit het assortiment.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Mini motor revisie, Mini ruilmotor of een Mini cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.