+31 413 700 979
Onze merken

Land-rover revisiemotoren

Kies een ander merk
brand
discovery sport
brand
freelander 2
brand
range rover evoque

Land Rover is, op Willys Jeep na, de oudste terreinwagen ter wereld. Met zijn robuuste uitstraling en betrouwbaarheid is de Land Rover ook veelal ingezet bij verschillende legers in Europa. Het automerk is voornamelijk gericht op de avontuurlijke reiziger aangezien het elk soort terrein aan kan. Ondanks zijn doorzettingsvermogen als auto, is het mogelijk dat er slijtage aan de motor toetreedt na bijvoorbeeld langdurig gebruik. Dit is helaas niet te voorkomen, maar het kan wel hersteld worden door middel van een Land Rover motor revisie van MRT. Door deze ingreep zal uw geleide Land Rover weer als nieuw rijden. 

Land Rover motor revisie

De krachtige Land Rover kan niet zonder zijn goed functionerende motor. Het is daarom van belang dat er goed aandacht wordt geschonken aan dit onderdeel van de auto. Slijtage is iets wat echter toch kan voorkomen. De meest voorkomende redenen hiervoor zijn het verkeerde olie gebruik, doorrijden bij mankementen of door slecht onderhoud. Tijdens de Land Rover motor revisie zal elk onderdeel van de motor stuk voor stuk worden beoordeeld en indien nodig worden opgeknapt of vervangen.

Land Rover ruilmotor

Incidenteel is de slijtage aan de motor te groot of is het vervangen van de onderdelen te kostbaar, indien dit het geval is, is een ruilmotor de ideale oplossing. MRT heeft een ruim assortiment aan Land Rover ruilmotoren en hierdoor kunt u snel weer optimaal genieten van uw Land Rover.

Land Rover cilinderkop revisie

De cilinderkop is onderdeel van de verbrandingsmotor en hierdoor een van de belangrijkste onderdelen van de motor. In sommige gevallen is een ruilmotor of motor revisie een te grote ingreep, en is de relatief kleine ingreep van een Land Rover cilinderkop revisie voldoende. Bols biedt ook de mogelijkheid om de cilinderkop om te ruien met een van de cilinderkoppen die er op voorraad liggen.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Land Rover motor revisie, Land over ruilmotor of een Land Rover cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.