+31 413 700 979
Onze merken

Kia revisiemotoren

Kies een ander merk
brand
besta
brand
carnival
brand
pregio
brand
sorento
brand
sportage

Een auto moet er mooi uitzien, goed uitgerust zijn en comfortabel rijden. Kia scoort op al deze punten even hoog. Het automerk staat dan ook niet voor niets in de top 5 van meest populaire en betrouwbare automerken. Om van uw ritjes te kunnen blijven genieten, is het belangrijk dat u de motor goed blijft onderhouden. 

Kia motor revisie

U hoeft bij motorproblemen niet meteen te denken aan een nieuwe auto; door een Kia motor revisie is uw auto namelijk zo weer de oude. MRT is specialist in het reviseren van automotoren. Uw motor wordt bij MRT gecontroleerd, opgeknapt en herstelt en zal in korte tijd weer als nieuw zijn zodat u weer met een prettig gevoel de weg op kan.

Kia ruilmotor

Naast het laten reviseren van uw Kia motor biedt MRT ook de optie om uw motor te ruilen.

Een gereviseerde Kia ruilmotor kan dan een goedkopere maar toch betrouwbare uitkomst bieden. Waar mogelijk leveren we uit voorraad en zorgen we ervoor dat de Kia ruilmotor snel bij u in huis is, om kostbare stilstand van het voertuig te voorkomen.

Kia cilinderkop revisie

Het is niet altijd nodig om uw hele Kia motor te laten reviseren of om te ruilen. Zo kan een Kia cilinderkop revisie al voldoende zijn om uw motor weer goed te laten lopen. MRT kan uw cilinderkop vlakken en afpersen en zorgt ervoor dat de revisie met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Elke cilinderkop verlaat pas onze werkplaats na een groot aantal controles.

Heeft u interesse in een Kia cilinderkop revisie, Kia ruilmotor of een Kia motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.