+31 413 700 979

Beknopte voorwaarden

Deze pagina is slechts een beknopte versie van onze leverings- en betalingsvoorwaarden. Enkel bedoeld om een aantal praktische punten te benadrukken. In alle gevallen zijn onze leverings- en betalingsvoorwaarden leidend en toepasselijk op onze transacties.

Algemeen

 • Onze leverings- en betalingsvoorwaarden zijn leidend en van toepassing op al onze transacties. Deze voorwaarden kan u downloaden vanaf onze website of worden bij aanvraag toegestuurd.
 • Deze 'beknopte praktische voorwaarden' hebben enkel als doel om een aantal praktische regels kenbaar te maken.
 • Alle bedragen zijn in Euro's. Hiermee zijn alle voorgaande prijslijsten vervallen. Alle prijzen zijn onderworpen aan tussentijdse wijzigingen. Voor alle prijzen 'op aanvraag' kunnen afwijkende kortingspercentages gelden. Alle schade of verliezen tijdens transport zullen worden vergoed volgens CRM voorwaarden.

Configuratie

 • Alle motoren worden geleverd zonder turbolader.
 • Een draaiend gedeelte bestaat uit het motorblok met drijfstangen, krukas, lagers en zuigers.
 • Gereviseerde cilinderkoppen worden geleverd met kleppen en veren, tenzij anders aangegeven.
 • Bijwijlen worden enkele motoren geleverd met tijdelijke delen zoals oliecarters of kleppendeksels, welke zijn gemonteerd om de motor vrij van vervuiling te houden tijdens transport. In geval van een afwijkend oliecarter of kleppendeksel, dienen deze delen, na grondige reiniging en inspectie en op eigen kosten, te worden overgezet van de oude motor.
 • Door constante ontwikkeling van onze kwaliteitsproducten, kunnen enkele ruildelen worden aangepast om aan MRT specificaties tegemoet te komen. Deze aanpassingen zullen absoluut een positieve invloed hebben op de kwaliteit van het product. Om dezelfde reden worden een aantal type motoren aangepast, welke origineel met balansassen worden geleverd, naar een versie welke niet is uitgerust met balansassen. Monteer deze balansassen niet meer! Dit heeft eveneens een positieve invloed op de kwaliteit van het product.

Garantie

 • De garantie op motoren en cilinderkoppen bedraagt 24 maanden met een beperking van 100.000 km. Dit wil zeggen: in geval van acceptatie van garantie gedurende de eerste 12 maanden, zal het geleverde ruildeel kosteloos worden vervangen met een vergoeding voor eventuele arbeidskosten tegen flat-rate tijden. Gedurende de tweede 12 maanden wordt uitsluitend het ruildeel vergoed, zonder enige vergoeding voor arbeidskosten. Voor alle overige ruildelen geldt een garantietermijn van 3 maanden.
 • Alle garantie regelingen dienen te geschieden tussen het land van levering (Nederland) en het land waaraan het ruildeel is gefactureerd. Uitgesloten van garantie regelingen zijn alle niet Europese landen of overzeese gebieden van Europese landen; dit is dus beperkt tot het vasteland van Europa.
 • In geval onze producten worden gebruikt voor enige andere toepassing dan voor een auto, sluiten wij garantie regelingen voor arbeid (montage en demontage) uit. Gezien het feit dat wij de complexiteit van de installatie niet kunnen voorzien, worden deze arbeidskosten uitgesloten.

Retour

 • Indien het oude deel niet binnen 6 maanden na factuurdatum is geretourneerd, heeft MRT niet langer de verplichting om het statiegeld te vergoeden.
 • Teneinde gevolg te geven aan veiligheids- en milieuregels, dienen alle gebruikte motoren en/of componenten vrij van olie en koelvloeistoffen te worden geretourneerd en te worden verpakt in hetzelfde transportframe of box als waarin het ruildeel is geleverd. MRT neemt geen verantwoordelijkheid voor enige claims welke voortkomen uit het niet naleven met deze instructies.
 • Oude delen mogen geen uitwendige schade vertonen. In geval van uitwendige schade, kan een meerprijs in rekening worden gebracht.
 • Alle oude delen dienen in gemonteerde staat te worden ingeleverd.
 • Bij het in rekening brengen van statiegeld voor een ruildeel, is het bedrag aan statiegeld uitsluitend een symbolisch bedrag welke niet altijd de werkelijke waarde van het in te leveren ruildeel bedraagt. Indien het oude deel niet wordt geretourneerd of in beschadigde staat, bestaat de mogelijkheid dat extra kosten in rekening worden gebracht.

Bel +31 413 700 979

of

Neem contact op